Merhaba Takipcileri sizler icin güncel ve herkesin hosuna gidecek bir pack Hilesini sizler icin sunuyoruz Hilemizin adı multi Damage Hilesidir Hileyi indirecek olan tüm Takipcilerimiz hileyi indirdikten sonra güvenlik taraması mutlaka Yapsınlar ben yaptım zararlı bir yazılım Yoktur Metin2 Multi Damage Hack hilesi neye yarar ? Arkadaslar verecegim videoda hilenin neye yaradıgını cok iyi anlarsınız daha önceki vermiş oldugumuz Hile packlerına cok benzerlik var ama bu daha güzel benim dediklerimi uyguladıgınız takdirde sorunsuz calıstırabilirsiniz hile sizin metin2 oyununda etrafınızda ne varsa Otomotik olarak onları yok etmeye yarar fazla ayrıntıya girmeyecem videoda nasıl bir hile oldugu anlasılıyor ilk olarak sizler icin video: Arkadaslar ilk olarak videoyu izleyiniz videoda nasıl bir hile oldugunu anlarsınız Metin2 Multi Damage Hack Hilesinin Kullanımı indirmiş oldugunuz dosyalarda 3 tane klasör olacaktır bunlardan 1:Metin2 DMG Hack 2:hshield 3:bypass Bu 3 tane dosyayı ik olarak sunları yapınız Metin2 DMG Hack klasörünün icinde bulunan 4 tane pack dosyasını kopyalayıp metin2 oyununun Kurulu oldugu klasörün icinde bulunan pack klasörün icine atınız degişsinmi yazısı cıktısa evet deyip degiştirniz daha sonra hshield klasörünü metin2 oyunun kurulu oldugu klasörün icine atınız bu sizin hackshilde yakalanmanızı önleyecektir en son olarak bypass adındaki uygulamayı metin2 oyunun Kurulu oldugu klasörün icine atınız ve buna tıklayarak oyuna giriş yapınız ve daha sonra bizim vermiş oldugumuz videodaki gibi kimse ve etrafınızdakiler size yaklasmadan yok edersiniz Oyuna Mutlaka Torrentsiz giriş yapılması gerekir aksi takdirde calısmayabilir eger bypass sizin Torrentsiz girişi engelleyemiyorsa sitemizde verilen baska torrent kapatma programlarını Kullanabilirsiniz Şimdi Hilenin indirme linkleri http://egy.egynt.net/35280.html or http://egy.egynt.net/35281.html
رد: Multi Damage Hack (Updated 6.24.2011 ودا من ايه ده احنا مش فاهمين حاجه يا ريت تبقى تترجم علشان الناس تفهم
رد: Multi Damage Hack (Updated 6.24.2011 ابقى اتعب شوية وترجم مش تاجد كل حاجة ع الجاهز وتنقل الموضوع و مترضاش تترجمة حتى