بسم الله الرحمن الرحيم نظام PrayTime , نظام سهل وليس مني لا جميع الحقوق المحفوظة ® لدى أ/على البيج بوص , ..:: الشرح ::.. اول حاجة اعمل كلاس جديد بأسم , كود PHP: PrayTime.cs وحط ده بداله كله , كود PHP: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace Conquer_Online_Server { public class PrayTime { public static DateTime Fajr, Dhuhr, Asr, Maghrib, Isha; public static void Load() { HttpClient client = new HttpClient(); client.....Address = new Uri("http://conquer2.com/praytime"); HttpResponseMessage response = client.GetAsync("").Result; if (response.IsSuccessStatusCode) { var dataObjects = response.Content.ReadAsStringAsync().Result; parsedata(dataObjects); } } static void parsedata(string str) { var az = str.Split(','); for (int i = 0; i < az.Length; i++) { var time = az[i].Split(':'); if (i == 0) Fajr = new DateTime(DateTime.Now.Year, DateTime.Now.Month, DateTime.Now.Day, int.Parse(time[0]), int.Parse(time[1]), 0); else if (i == 1) Dhuhr = new DateTime(DateTime.Now.Year, DateTime.Now.Month, DateTime.Now.Day, int.Parse(time[0]), int.Parse(time[1]), 0); else if (i == 2) Asr = new DateTime(DateTime.Now.Year, DateTime.Now.Month, DateTime.Now.Day, int.Parse(time[0]), int.Parse(time[1]), 0); else if (i == 3) Maghrib = new DateTime(DateTime.Now.Year, DateTime.Now.Month, DateTime.Now.Day, int.Parse(time[0]), int.Parse(time[1]), 0); else if (i == 4) Isha = new DateTime(DateTime.Now.Year, DateTime.Now.Month, DateTime.Now.Day, int.Parse(time[0]), int.Parse(time[1]), 0); } } } } وأفتح كلاس , كود PHP: Program.cs وضيف الآكواد دي تحت آي Load , ! كود PHP: PrayTime.Load(); Console.......Line(PrayTime.Fajr.Hour + ":" + PrayTime.Fajr.Minute); Console.......Line(PrayTime.Dhuhr.Hour + ":" + PrayTime.Dhuhr.Minute); Console.......Line(PrayTime.Asr.Hour + ":" + PrayTime.Asr.Minute); Console.......Line(PrayTime.Maghrib.Hour + ":" + PrayTime.Maghrib.Minute); Console.......Line(PrayTime.Isha.Hour + ":" + PrayTime.Isha.Minute); أتمنى ان ينال اعجباكم الموضوع في أمان الله وفي حفظ الرحمن
رد: نظام جديد ( مواعيد الصلاة وإظهار الرسالة حين يؤذن فى القاهرة ) لمنتدي ايجي نت الله يخليك يا حبيب قلبي انت